ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаФранцію цікавить українське енергозбереження

Францію цікавить українське енергозбереження

Франція зацікавлена у співпраці з Україною у секторі енергозбереження. Наразі в Україні вже успішно функціонують кілька таких проектів, які були реалізовані за участі Франції.

Франція готова співпрацювати з Україною у сфері енергозбереження. Про це сказав Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ален Ремі під час зустрічі з Міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавичусом, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

Французький Посол зауважив, що в Україні успішно діють минулі проекти Франції з енергозбереження. Зокрема, у Харкові, Бердичеві та Києві. Тому Франція зацікавлена і надалі підтримувати сферу енергозбереження України.

«Ми беремо активну участь у виставках. Ми маємо експертів і ноу-хау, маємо виробників, обладнання для енергозбереження», - сказав Посол.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ЄБРР має намір підтримати реформи в Україні потужними інвестиціями. Зокрема, фінансисти зацікавлені реформуванням «Нафтогазу» та енергетичного сектору країни. Банк обіцяє для початку виділи 1,5 млн євро для підтримки реформ в Україні.

 
Коментарі (1)
Sergiy
20 Лютого 2015 p. 09:13
Зацікавлені навіть власні олігархи. Але без законодавчого механізму стимулювання енергоефективності(ЕСКО) постачальника енергоносіїв та води і споживача , незалежного від чиновника,будемо мати те що маємо. Чого бідний.....???