ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГаряча вода влетить киянам у копійку

Гаряча вода влетить киянам у копійку

Кияни з 1 липня платитимуть за 1 куб. м гарячої води щонайменше 23,5 грн. Нацкомпослуг встановила нові тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води. Також зміни чекають в тарифах на на послуги з централізованого опалення.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, встановила з 1 липня 2014 року ПАТ «Київенерго» нові тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води та на послуги з централізованого опалення, які надаються населенню. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, згідно з повідомленням, тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води з 1 липня 2014 року встановлені на рівні 25,1 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за умови підключення сушки для рушників до системи гарячого водопостачання та на рівні 23,5 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за відсутності рушникосушників.

Тариф з централізованого опалення для абонентів житлових будинків, які обслуговує «Київенерго», встановлений на рівні 375,3 грн за 1 Гкал (з ПДВ) при наявності будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії та на рівні 9,22 грн за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з ПДВ) при відсутності будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії.

При цьому зауважується, що тариф на послуги з централізованого опалення встановлений Комісією є сезонним та діє в опалювальний період.

Нагадаємо, наприкінці квітня поточного року НКРКП своєю Постановою №465 від 23 квітня 2014 року встановила з 1 липня 2014 року ПАТ «Київенерго» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб населення на рівні 295,2 грн/Гкал (без ПДВ).

 
Коментарі (0)