ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Газові» переговори можуть пройти в Росії

«Газові» переговори можуть пройти в Росії

Чергова тристороння зустріч Україна-Росія-ЄС щодо газу може пройти на наступному тижні. Ймовірно, що переговори відбудуться на території Російської Федерації.

Переговори щодо врегулювання газових суперечок між «Газпромом» і «Нафтогазом України» у тристоронньому форматі Україна-ЄС-Росія можуть пройти наступного тижня на території Російської Федерації. Про це заявив НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.

«Наступного тижня буде тристороння зустріч. Вона відбудеться, найімовірніше, в Росії. Буде Росія, Єврокомісія і українська сторона», - сказав пан Коболєв.
 
Нагадаємо, в Єврокомісії не можуть визначитися з датою проведення тристоронніх переговорів по газу ЄС-РФ-Україна. Однак, ЄК пообіцяла назвати дату зустрічі на цьому тижні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Газпром» повинен погодитися на запропоновані українською стороною зміни в «газових» відносинах, або визнати, що використовує газ як політичну зброю. Про це йдеться в роз'ясненні «Нафтогазу» щодо позиції української сторони щодо переговорів з РФ, розміщеному на сайті НАКу.
 
Коментарі (0)