ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЄврокомісія не визначилася з датою «газових» переговорів

Єврокомісія не визначилася з датою «газових» переговорів

В Єврокомісії не можуть визначитися з датою проведення тристоронніх переговорів по газу ЄС-РФ-Україна. Однак, ЄК пообіцяла назвати дату зустрічі на цьому тижні.

Заступник голови Єврокомісії Гюнтер Еттінгер повідомив, що дата тристоронньої зустрічі по газу ЄС-РФ-Україна буде визначена пізніше на цьому тижні, заявила «Інтерфаксу» офіційний представник ЄК Марлене Хольцнер.

«Ми поки не можемо підтвердити дату 6 вересня. Ми ще не визначилися з датою», - сказала вона, відповідаючи на питання.
 
Раніше Міністр енергетики РФ Олександр Новак повідомив журналістам, що Росія і Україна погодили дату тристоронньої зустрічі на 6 вересня, але поки не погодили її з Єврокомісією.
 
«6 вересня - чекаємо відповіді від Єврокомісії. Нам з Проданом (глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан, - ред.) зручно. Все залежить, які плани у Єврокомісії. Ми з українською стороною цю дату погодили ще в Мінську», - сказав пан Новак.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 26 серпня в столиці Білорусії Мінську пройшла Зустріч за участю Президентів України, Білорусі, Казахстану, РФ, а також Високого представника ЄС по зовнішній політиці і політиці безпеки.
 
Коментарі (0)