ГоловнаНовини ЖКГПодіїГолосіївський районний суд дозволив Національній поліції провести обшуки в КМДА

Голосіївський районний суд дозволив Національній поліції провести обшуки в КМДА

Голосіївський районний суд Києва дозволив Національній поліції на доступ до речей і документів структурних підрозділів КМДА по можливості вилучення їх оригіналів
Голосіївський районний суд Києва надав дозвіл Національній поліції на доступ до речей та документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливість вилучення їх оригіналів. 
 
Поліція зацікавилась будівництвом ділянки Великої кільцевої дороги, про це повідомляється в ухвалі Голосіївського районного суду Києва.
 
Поліція цікавиться документами щодо економічного та технічного обґрунтування по проведенню будівельних робіт на об’єкті “Будівництво Великої кільцевої (окружної) дороги на ділянці від прос. Маршала Рокосовського до вул. Богатирської у м. Києві”.
 
Також, відкрито кримінальне провадження щодо ознак порушення за статтею “Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим повторно або за попередньою змовою групи осіб в особливо великих розмірах”.
 

Під час виконання робіт з реконструкції двох кілометрів кільцевої дороги та розв’язки на вул. Богатирській у м. Києві на суму 325 млн грн у період 2016 року посадові особи підрядних підприємств привласнили бюджетні кошти, внаслідок чого вартість будівництва зросла до 1 млрд 125 млн грн. 

 
Коментарі (0)