ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняГрамотна економія: 5 переваг бойлерів на 30 літрів

Грамотна економія: 5 переваг бойлерів на 30 літрів

Бойлер – пристрій, без якого іноді просто неможливо уявити комфортне проживання у приватному будинку чи квартирі.
Бойлер – пристрій, без якого іноді просто неможливо уявити комфортне проживання у приватному будинку чи квартирі. Особливо цінність цього девайсу відчувають користувачі централізованої мережі водопостачання у період ремонтних робіт чи планових відключень гарячої води. І якщо влітку шкода від кількох прийомів контрастного душу майже не відчувається, то взимку такі процедури можуть призвести до неприємних наслідків. 
 
Але ж порятунок довго шукати не треба – купити бойлери на 30 літрів можна в мережі moyo.ua
 
«Плюси» компактних бойлерів
 
Бойлери на 30 літрів мають цілу низку очевидних переваг, серед яких:
 
1. Невеликі розміри. На відміну від бойлерів, які призначені для постійного використання у великих житлових будинках чи на підприємствах, водонагрівачі з невеликим об’ємом резервуара для рідини займають мінімум вільного місця і можуть бути встановлені майже в будь-якому місці (наприклад, на кухні чи в ванній). 
 
2. Оптимальний об’єм для 1 людини. Відсутність подачі гарячої води від централізованої системи – поширене явище, позбавитися від якого можна шляхом встановлення бойлера на 30 літрів. Саме такої кількості води буде достатньо для комфортного проживання одного користувача. 
 
3. Ціна. Коштують бойлери на 30 літрів значно менше, ніж їхні 50-ти чи столітрові «конкуренти». Це цілком логічно, адже на виготовлення одного лише нагрівального елемента для великого бойлера витрачається значно більше ресурсів (як часових, так і фінансових чи людських). 
 
4. Зовнішній вигляд. Мова швидше йде навіть не про естетичну привабливість (хоча й про неї теж), а про мінімалістичність дизайну, нейтральні кольори та якісні матеріали корпусу. Компактні бойлери виглядають органічно та не викликають зайвої уваги. 
 
5. Економічність. Мінімальне споживання енергоресурсів – ще одна вагома перевага бойлерів на 30 літрів. Більшість сучасних моделей належить до найвищого класу енергоефективності, тому споживає мінімум електроенергії у порівнянні з більш потужними нагрівальними агрегатами. 
 
Крім того, бойлери з невеликим об’ємом бака працюють майже безшумно і не спричиняють дискомфорту користувачам. Вони є чудовим альтернативним «джерелом» гарячої води, яке можна використовувати як на постійній основі, так і у якості запасного варіанту. Більше корисного про бойлери шукайте тут
 
Коментарі (0)