ГоловнаПодіїГройсман відмовився відпустити міністра Насалика на змагання з бодібілдингу

Гройсман відмовився відпустити міністра Насалика на змагання з бодібілдингу

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відмовився відпустити міністра енергетики Ігоря Насалика на змагання з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа»
У п’ятницю, на позачерговому засіданні, Уряд збирається переглянути ціни на газ для населення. Але міністр енергетики, Ігор Насалик, на цей час мав свої плани - поїхати на змагання з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа». 
 
Про це стало відомо на вчорашній закритій частині засідання уряду, повідомляє «Главком».
 
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відмовився відпустити міністра енергетики Ігоря Насалика на змагання з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа», турнір має відбутися 28-30 вересня цього року в Барселоні. 
 
Глава міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, який давно бере участь у таких змаганнях, зазначив, що не зможе бути присутнім на позачерговому засіданні уряду, яке Гройсман призначив на п’ятницю, 28 жовтня 2018 року, на якому члени Кабміну мають розглянути питання ціноутворення на газ для населення. У відповідь голова уряду зазначив, що не відпускає міністра, і той має явитись на «газове» засідання. 
 

Нагадаємо, що Ігор Насалик – не лише політик, а й відомий спортсмен, переможець турнірів з пауерліфтингу і призер змагань із бодібілдингу. У 2013-му році, коли він був міським головою Калуша, чиновник увійшов до трійки найкращих у категорії «ветерани» на змаганнях на Чемпіонаті України з фітнесу і бодібілдингу. А за чотири роки до того, на відкритому Чемпіонаті України з пауерліфтингу і жиму лежачи, який відбувся у Калуші, Насалик серед чотирьох учасників у віковій групі 46-49 років і вазі до 100 кг виграв змагання. Він показав результат 135 кг жиму лежачи.  

 
Коментарі (0)