ГоловнаНовини ЖКГПодіїГройсман:«Результати перепису дадуть зрозуміти реальну ситуацію в країні»

Гройсман:«Результати перепису дадуть зрозуміти реальну ситуацію в країні»

Кабмін ухвалив рішення про створення міжвідомчої комісії, яка буде координувати органи влади в процесі підготовки до Всеукраїнського перепису населення у 2020 році.
Кабінет Міністрів України ухвалив 18 квітня 2018 року рішення про створення міжвідомчої комісії, яка буде координувати органи влади в процесі підготовки до Всеукраїнського перепису населення у 2020 році.
 
До створення комісії залучили представників центральної та місцевої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства і організації, які забезпечують підготовку і проведення перепису окремих категорій населення.
 
Новий орган випрацює дати проведення пробного перепису, який допоможе обрати той варіант проведення цього заходу, який застосують у 2020 році.
 
Постанова уряду затвердила посадовий склад міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню всеукраїнського перепису населення і положення про цей орган.
 

У своєму Twitter прем’єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що результати перепису «дадуть зрозуміти реальну ситуацію в країні, проблеми розвитку, використання ресурсів». 

 
Коментарі (0)