ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадський транспорт Харкова в очікуванні зими

Громадський транспорт Харкова в очікуванні зими

У Харкові розпочато підготовку громадського транспорту до роботи в осінньо-зимовий період

Про це заявили учасники наради з підготовки громадського транспорту до роботи взимку, яка пройшла в тролейбусному депо №2, повідомляють у прес-службі Харківської міської ради.

Начальник управління Укртрансінспекція у Харківській області Євген Федорчук відзначив, що підготовка транспорту до зими розпочалася ще з 1 вересня. Зараз проводять інструктаж водіїв, на машинах міняють шини, рухомий склад фарбують, міняють тосол в двигунах.

За підсумками наради вирішено організувати перевірки транспорту перед виїздом, огляд технічного стану автомобілів, підготовки підприємств до зими. Також із співробітниками АТП проведуть інструктажі щодо пожежної безпеки та правильного переїзду залізничних колій.

«Завдяки таким підходам стан громадського транспорту Харкова в переддень зими позитивний. Є недоліки, але в найближчі дні всі ці проблеми усунуть. Якщо деякі керівники АТП виявляться недбайливими, ми змусимо їх усунути власні недоліки. В крайньому випадку підприємство втратить ліцензію і право працювати у сфері автомобільних пасажироперевезень», - підсумував Євген Федорчук.

 
Коментарі (0)