ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадський транспорт Києва змінить маршрути

Громадський транспорт Києва змінить маршрути

У столиці сьогодні обмежено рух транспорту по вулиці Лаврській. У зв’язку з цим, внесено зміни у схему руху громадського транспорту. Це зумовлено проведенням заходів на території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору».

У Києві сьогодні у зв’язку з проведенням заходів на території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору» з 14:30 призупиняється рух громадського транспорту на вул. Лаврській на ділянці від площі Слави до вул. Цитадельної. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Окрім того, до закінчення заходів буде внесено зміни у роботу громадського транспорту, а саме:

•    рух тролейбусів маршруту № 38 організовується так: «ст. м. «Видубичі» – вул. Кіквідзе – бульв. Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної (пров. Щорса);

•    рух автобусів маршруту № 24 організовується так: «Музей історії України в Другій світовій війні» – вул. Цитадельна – вул. Московська – вул. М. Грушевського – вул. Хрещатик – вул. Михайлівська – Софійська площа».

Також, з 12:00 до закінчення заходів тимчасово скасовується робота зупинки громадського транспорту «Церква Спаса на Берестові».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці сьогодні деякі автобуси та трамваї одного з маршрутів тимчасово змінять схеми руху. У «Київпастрансі» пояснюють, що це зумовлено проведенням у місті проводольчих ярмарків.

 
Коментарі (0)