ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійГромадськість ремонтуватиме дороги

Громадськість ремонтуватиме дороги

ПАТ «Азот» звернув увагу на відсутність ремонту черкаських доріг і запропонував механізми вирішення цієї проблеми.

ПАТ «Азот» звернув увагу на відсутність ремонту черкаських доріг і запропонував механізми вирішення цієї проблеми.

 
У рамках тристоронньої угоди про співпрацю між владою та «Азотом» у міський бюджет підприємством вже перераховано більше половини з передбачених 109 млн грн за купівлю земельних ділянок, що використовує підприємство. Передбачалось, що у 2012 році дані кошти будуть направлені на капітальний ремонт доріг (зокрема проспекту Хіміків та вулиці Першотравневої). Проте сезон для проведення дорожніх робіт уже розпочався, а капітальний ремонт автошляхів у місті досі не розпочато. Головна проблема –  ризик неякісного виконання дорожніх робіт. На брифінгу 28 травня міський голова Сергій Одарич визнав потребу в залученні фахівців для перевірки якості дорожнього покриття.
 
У такому випадку акціонерне товариство вважає доцільним запросити до Черкас незалежних експертів, котрі контролюватимуть якість ремонтів і дадуть фахову оцінку причинам постійного руйнування дорожньої покрівлі. Крім того, за її думкою лише сучасні технології ремонту доріг і громадський контроль за якістю робіт у комплексі забезпечать ефективне використання коштів.
 
«Черкащан вже давно не задовольняє стан міських доріг - понад дві третини городян визначають незадовільний стан доріг як найбільшу проблему Черкас. Черкаси давно потребують вирішення питання з дорогами і важливо що сьогодні завдяки «Азоту» у міста є кошти на дороги, потрібно лише посилити громадський контроль їх використання», -  вважає почесний президент «Азоту» Валентина Жуковська.
 
 
Коментарі (0)