ГоловнаКоментаріЕнергозбереженняГ.Зубко:«На програму «теплих кредитів» додатково виділили в цьому році 100 млн грн»

Г.Зубко:«На програму «теплих кредитів» додатково виділили в цьому році 100 млн грн»

Кабінет міністрів України прийняв рішення про додаткове виділення 100 млн грн у 2018 році на програму «теплі кредити»
Кабінет міністрів України прийняв рішення про додаткове виділення 100 млн грн у 2018 році на програму «теплі кредити», повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.
 
«На програму «теплих кредитів» додатково виділили в цьому році 100 млн грн. Відповідну постанову схвалили сьогодні на засіданні уряду», - написав Геннадій Зубко у своєму акаунті в Твіттері.
 
Кабмін в квітні запустив фінансування "теплих кредитів" на 2018 рік у державних Ощадбанку, Укргазбанку і ПриватБанку. Відшкодування за придбання негазових котлів становило 20% (для субсідіантов - 35%), за утеплення індивідуального житла - 35%, за утеплення багатоповерхових будинків для ОСББ - 40-70%. Приватні домогосподарства і ОСББ також могли отримати додаткові компенсації від місцевої влади.
 
В кінці серпня банки призупинили видачу "теплих кредитів" в зв'язку з вичерпанням коштів, передбачених цією державною програмою на 2018 рік.
 

Нагадаємо, так само на засіданні Кабінет міністрів України схвалив проект документа про підвищення вартості ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 на 23,5% до 8550 грн за тис. куб. 

 
Коментарі (0)