ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХамовиті перевізники підуть з кримських доріг

Хамовиті перевізники підуть з кримських доріг

З транспортних маршрутів кримської столиці зникнуть хамовиті перевізники, а також ті, хто тривалий час нехтує правилами дорожнього руху. Таку обіцянку сімферопольцям дає місцева влада.

Водії маршрутних автобусів, які порушують правила перевезення і хамлять пасажирам, на дорогах Сімферополя працювати не будуть. Про це заявив начальник управління транспорту і зв'язку Сімферопольської міськради Андрій Каракулькін, - повідомляють «Новини Криму».

За словами чиновника, у минулому році зупинку на бульварі Леніна розділили на дві частини: для маршрутних таксі та тролейбусів. Однак перевізники продовжують порушувати встановлені правила.

«Окремі водії уперто продовжують порушувати існуючі правила і висаджують пасажирів на ділянці, де мають зупинятися тролейбуси. Більше того, до нас досі надходять звернення від сімферопольців, які скаржаться на хамську поведінку водіїв, їх відмову перевозити пільгову категорію громадян, довгі простої на зупинках і недотримання маршрутів», - повідомив начальник управління транспорту і зв'язку.

Він зазначив, що якщо ситуація не зміниться в кращу сторону, то управлінням буде жорстко ставитися питання про звільнення таких водіїв та розірвання договорів з підприємствами-порушниками.

«Ми довгий час намагалися працювати в мирному руслі, зустрічалися з перевізниками, проводили з ними роз'яснювальну роботу. Але постійно умовляти їх їздити за правилами - просто смішно, тому міською владою будуть застосовуватися кардинальні заходи до тих перевізників, які не будуть дотримуватися діючих норм і правил, а також нехтують умовами договору. Вони працювати на вулицях міста не будуть», - констатував Андрій Каракулькін.

Зауважимо, всього за час одного рейду на бульварі Леніна по перевірці дотримання автоперевізниками правил зупинки та стоянки, а також культури поведінки водіїв управлінням транспорту та зв'язку було складено більше 20 актів про порушення.

 
Коментарі (0)