ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХаркову відключили водопостачання

Харкову відключили водопостачання

У двох районах Харкова тимчасово припинено водопостачання. Його повернуть містянам завтра вранці. Комунальники їх відремонтують перед морозами.

У частині Дзержинського і Київського району з 8:00 17 вересня до 8:00 18 вересня припинено водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в КП «Харківводоканал», це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж, з метою підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період. 
 
Так, водопостачання припинено в частині Дзержинського району, обмежено річкою Лопань, окружною дорогою до селища П'ятихатки, Бєлгородським шосе, вул. Сумською, Саржиним яром, вул. Саржинською, пр. Леніна, вул. Космічною, вул. Клочківською, вул. П. Лебедєва, вул. Феодосійською, вул. Ревкомовською, вул. Кутузівської, річкою Лопань. 
 
Водопостачання припинено також у частині Київського району: у селищах Сокільники, Помірки, Шишківка, Жуковського, по вул. Пушкінській, вул. Інтернатських, на підприємствах і організаціях, розташованих на Бєлгородському шосе, а також у будинках приватного сектору по вулицях Саперної, Жилярді та Старова. 
 
Водопостачання частини Дзержинського району, обмежено вул. Космічною, пр. Леніна, ін. Правди, вул. Сумської, вул. Римарсько, пер. Класичним, вул. Клочківською, територією зоопарку, спуском Пасіонарія, вул. Клочківської до вул. Космічної здійснюється з пониженим тиском.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові до нового опалювального сезону не готовий 6% житлового фонду. Решта, запевняють у міській раді, вже готові зустріти морози.
 
Коментарі (0)