ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків прибрали після зими

Харків прибрали після зими

Харківські вулиці та парки очистили від сміття. Цими вихідними у місті пройшли масові суботники з благоустрою територій після зими.

У Харкові під час масового суботника у місті прибрали території 2 районів. Зокрема у Фрунзевському та Орджонекідзевському районах було вивезено 22 кубометри та 48 куб. м сміття відповідно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.  

Зокрема, у Фрунзенському районі прибрали парк «Зустріч», сквер Профсоюзів, прилягаючу до Петренківського водосховища територію, приватний сектор по вул. Краснодарській, мікрорайон Кулиничі та ін. У роботах з благоустрою було задіяно 1,6 тис. чоловік.

В Орджонекідзевському районі Харкова було очищено зелену зону вздовж вул. Старочугуївської, пр. Московського, вул. Миру, вул. П’ятихатської. Також очищено від сміття без господарську територію мікрорайону «Сонячний».

«Проведена санітарна обрізка 24 дерев, очищено від наклейок 55 опор. У роботах взяли участь понад 1 тис. осіб», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, після зими вулиці міст та селищ необхідно привести до ладу. Однак, згідно з результатами, проведеного «У.К.» опитування, українці «не горять бажанням» виходити на так звані суботники. Дехто вважає, що цим повинні займатися комунальники, а комусь вистачає прибирання і на дачних та прибудинкових ділянках.

 
Коментарі (0)