ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарків утеплили на сотні мільйонів

Харків утеплили на сотні мільйонів

На підготовку Харкова до роботи в осінньо-зимовий період міська влада виділила 370 млн грн.

З них 83 млн використано на підготовку до опалювального сезону 9 тис. житлових будинків комунальної власності, відомчого житла і будинків ЖК, ЖБК, ОСББ.

Про це 26 вересня повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, інформує прес-служба міськради.

Він зазначив, що КП «Харківські теплові мережі» підготували до роботи 8 районних котелень, включаючи ТЕЦ-3, 240 квартальних і 285 центральних та індивідуальних теплових пунктів, а також 8203 внутрішньобудинкових системи опалювання, 2857 внутрішньобудинкових систем гарячого водопостачання та 294 бойлерних.

Окрім цього підготовлені об'єкти водопостачання і водовідведення, проведені планово-попереджувальні роботи на насосних станціях міста, виконана перекладка і санація мереж водовідведення, відремонтовані колодязі, підготовлені до роботи комплекси біологічного очищення «Диканівський» і «Безлюдівський», а також 29 каналізаційних насосних станцій, реконструйовані і капітально відремонтовані міські та внутрішньоквартальні дороги, тротуари. Також проведено капітальний ремонт 7 мостів, підготовлені 199 одиниць дорожньої техніки, заготовлено 5 тис. т солі.

Також до зими підготували і транспорт: капітально відремонтували 6 трамваїв, трамвайні колії, виконали регулювання контактної мережі трамваїв і тролейбусів, а також планово-попереджувальний ремонт устаткування на 15 тягових підстанціях.

За словами Віктора Кітаніна, до 1 жовтня всі роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду будуть закінчені.

 

 
Коментарі (0)