ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХарків’ян оточили транспортні обмеження

Харків’ян оточили транспортні обмеження

В Харкові тривають ремонтні роботи дорожнього покриття, які супроводжуються традиційними обмеженнями руху транспорту.

Рух транспорту по вул. Сумській (на ділянці від пр. Правди до пл. Свободи) та по пр. Правди (від вул. Сумської до вул. Трінклера) буде заборонено (крім тролейбусів) з 8:30 до 18:00 27 липня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, що це пов'язано з асфальтуванням проїжджої частини вул. Сумської, на ділянці від пр. Правди до пл. Свободи. З 8:30 до 20:00 28 липня на цій ділянці буде заборонено рух усіх транспортних засобів.

Таким чином, з 8:30 до 18:00 27 липня та з 8:30 до 20:00 28 липня автобуси будуть об'їжджати цю ділянку таким чином:

 - №78е, 202е: вул. Сумська - пл. Свободи - пр. Леніна - пр. Правди - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Сумська і далі за маршрутом;

 - №278е: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди і далі за маршрутом;

 - № 65е, 296е: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди - пр. Леніна - пл. Свободи - ст. м. «Держпром».

З 8:30 до 20:00 28 липня тролейбус № 2 буде ходити за такою схемою: пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пр. Правди - ст. м. «Держпром»;

Як повідомляла «Україна Комунальна», з сьогоднішнього дня на ряду  інших харківських вулиць буде обмежено рух транспорту. Обмеження вводяться в силу різних причин: повалення дерев, ремонт теплотрас, тощо.

 
Коментарі (0)