ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарків'ян залишили без водопостачання

Харків'ян залишили без водопостачання

Мешканці кількох районів Харкова залишилися без водопостачання через пошкодження на водопровідних мережах. Повернути водопостачання в будинки планують до кінця дня, в деяких районах «безводдя» затримається до завтра.

В ряді будинків кількох районів Харкова сьогодні тимчасово припинено водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в КП «Харківводоканал», це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. 
 
Зокрема, у Дзержинському районі, на вул. Балакірєва, 46 (під. №1), подачу води планують відновити до 20:00. 
 
У Київському районі, на вул. Героїв Праці, 4 (під. №3), також не буде води до 20:00. 
 
У Комінтернівському районі, на вул. Танкопія, 6 (під. №6), водопостачання планують відновити до 15:00, на пр. Маршала Жукова, 10а (під. №2), - до 15:30. 
 
У Московському районі, на вул. Героїв Праці, 60а, 60-б, води не буде до 16:00, а на вул. Гвардійців Широнінців, 14в (під. №5), - до 17:00. 
 
У Жовтневому районі, в пер. Метизу, 1-9, вул. Заводу «Комсомолець» (приватний сектор), водопостачання планується відновити до 16:00, в пер. Титаренківському, 1 та пер. Ржевському, 12 (під. №4), - до 20:00. 
 
В Орджонікідзевському районі, на пр. Фрунзе, 14 (під. №3), води також не буде до 20:00.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в той час, як працівники ДТЕК повертають водопостачання частині міст Донецької області, деякі населені пункти залишаються без води, так як бойові дії не дають комунальникам змоги усунути несправності.
 
Коментарі (0)