ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГХарків'яни погоріли на блакитному паливі

Харків'яни погоріли на блакитному паливі

Публічному акціонерному товариству «Харківміськгаз» внаслідок незаконних підключень до мережі газопостачання нанесли збиток у розмірі близько 120 тис. грн.

У Ленінському та Жовтневому районах м.Харкова стосовно 2 споживачів порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Збиток  Публічного акціонерного товариства «Харківміськгаз»  від незаконних підключень до мережі газопостачання склав близько 120 тис. грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі прокуратури м.Харкова.

У багатоповерхівці по вул.Єлізарова в Ленінському районі м.Харкова власник квартири самовільно підключився до системи газопостачання в обхід газового лічильника, чим завдав матеріальної шкоди ПАТ «Харківміськгаз» на суму 35858,68грн.

У Жовтневому районі по вул. Руденко  незаконне підключення до мережі газопостачання приватного будинку завдало збитків підприємству у сумі 80200,27 грн.

В обох випадках газове підприємство виявило порушення та звернулося по допомогу до правоохоронців.

Кримінальні справи порушені районними прокуратурами та направлені для провадження досудового слідства до райвідділів міліції.

«Окрім громадян-споживачів перевіркою охоплені підприємства усіх форм власності та інші споживачі природного газу  м.Харкова, у яких також виявлені факти розкрадання газу. У судовому порядку приватні підприємці  оскаржували акти про нарахування заборгованості», - повідомила помічник прокурора м.Харкова Юлія Галушка.

 
Коментарі (0)