ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХарків'яни повертаються у «погорілі» квартири

Харків'яни повертаються у «погорілі» квартири

Мешканці будинку по пр. Московському, 248г, який частково відновили після вибуху, сьогодні почали повертатися у свої квартири.

Сьогодні повертаються додому мешканці квартир на всіх поверхах, крім 9,10,11, як і планувалося раніше, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Харківської міської ради.

При цьому ті, хто вселяються, за словами міського голови Геннадія Кернеса, можуть ще залишатися в готелі, поки упорядковуватимуть свої квартири. «Сьогодні ми повернули життя в цей будинок. Але штаб продовжує працювати, оскільки ще не всі мешканці заселені», - зазначив Геннадій Кернес.

Мешканці квартир, які постраждали найбільше, повернуться додому до кінця січня.

Зараз у будинку відновлена шахта ліфта, яка була сильно пошкоджена, а також встановлено новий ліфт. Зруйновані стіни демонтували і відбудували заново. Проведений необхідний ремонт у квартирах, які були пошкоджені частково. Також відремонтували під'їзд: його пофарбували, встановили пластикові вікна та антивандальні світильники. У всьому будинку повністю поміняли комунікації, в квартирах є гаряча та холодна вода, каналізація, електроенергія, тепло.

Геннадій Кернес нагадав, що оплата за послуги ЖКГ не нараховуватиметься мешканцям будинку до 1 лютого.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 16 грудня у Харкові за вищевказаною адресою стався вибух у квартирі на десятому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку.

 
Коментарі (0)