ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГХарків'яни сумлінно почали сплачувати за житлові послуги

Харків'яни сумлінно почали сплачувати за житлові послуги

Рівень розрахунків з квартирної плати в Харкові за січень 2012 року становив 68,33%.

Рівень оплати житлових послуг у Харкові постійно зростає з січня 2012 року.

Про це сьогодні, 10 квітня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив заступник міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, інформує прес-служба міськради.

За його словами, з підвищенням будь-якого тарифу знижується рівень платежів. Якась частина населення платитить за старим тарифом, хтось узагалі не знає про підвищення і дізнається про нього, тільки отримавши квитанцію про заборгованість. Тому, особливо в перший місяць, рівень платежів падає.

Зокрема, рівень розрахунків з квартирної плати в Харкові за січень 2012 року становив 68,33%. Далі, за інформацією Михайла Фатєєва, з'явилася позитивна динаміка, і вже в лютому рівень оплати піднявся до 73,23%. У березні він досяг майже 82%.

«Це абсолютно нормальна, здорова динаміка, яка спостерігається завжди зі зміною тарифу. Думаю, що за два місяці проплати вийдуть на належний рівень», - зазначив директор департаменту.

Михайло Фатєєв додав, що із закінченням опалювального сезону і переходом на літній тариф на опалення в харків'ян з'явиться можливість своєчасно оплачувати послуги.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)