ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські будівлі-погорільці б'ють по міському бюджету

Харківські будівлі-погорільці б'ють по міському бюджету

Сходову клітку 8-, 9- і 10-го поверхів, а також вигорілу частину фасаду будинку по вул. Ощепкова, 1 відновлюють коштом бюджету Харкова.

Про це «У.К.» повідомили в Харківській міській раді.

Директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков зазначив, що ремонтувати під'їзди на цих поверхах буде КП «Інженерні мережі». Ремонт сходових кліток та відновлення фасаду планують закінчити до кінця місяця.

Зараз на 10-му поверсі КП «Харківміськліфт» ремонтує освітлення. Ліфт перебуває в робочому стані.

Нагадаємо, будинок по вул. Ощепкова, 1, де 2 жовтня сталася пожежа, уже підключили до води й електрики. Замінюють вигорілі пластикові стояки опалення в чотирьох квартирах. Газ у будинок подадуть тільки після того, як у квартирах установлять газові прилади і нові склопакети замість вигорілих.

Відзначимо, що в будинку по вул. Слинька, 2б, де 4 вересня стався вибух, повністю відновили пошкоджену частину будівлі, заново побудували й утеплили балкони, замінили стояки холодної і гарячої води, каналізації, змонтували систему водопостачання. Зараз замінюють решту комунікацій, ставлять склопакети. Паралельно виконують оздоблювальні роботи - штукатурять і шпаклюють стіни, облаштовують перегородки.

 
Коментарі (0)