ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківські ОСББ ремонтуватимуть дороги

Харківські ОСББ ремонтуватимуть дороги

У Харкові влада обіцяє ОСББ допомогти з ремонтом внутрішньоквартальних доріг. Маються на увазі дороги, які прилягають до будинку, де створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

У Харкові об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків місцева влада має намір допомогти  відремонтувати внутрішньоквартальні дороги. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Згідно з повідомленням, мова йде про ремонт внутрішньоквартальних доріг, розташованих на прилеглих до будинків ОСББ територіях.

Окрім того, передбачається також допомога об’єднанням в установці на прибудинкових територіях спортивних майданчиків.

«Ми працюємо за системою співфінансування, коли міськрада забезпечує виділення 75% коштів, 25% дають мешканці ОСББ», - зазначили у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Європейський інвестиційний банк виділить 200 млн грн на відновлення комунальної інфраструктури у східних областях України. Завершити проекти по відбудові планують до кінця 2017 року. Кошти будуть спрямовані на відновлення інфраструктури та вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб на підконтрольних Уряду територіях Луганської і Донецької областей та Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей.

 
Коментарі (0)