ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські парки потрапили під чистку

Харківські парки потрапили під чистку

Територія парку Артема у Харкові буде повністю очищена від сміття та сухостою

Тут приберуть аварійні дерева, проінспектують усі ігрові та малі архітектурні форми, розміщені у парку, на предмет безпеки, приведуть в порядок чагарники та вивезуть сміття.

Капітальним прибиранням парку займуться співробітники профільних комунальних підприємств, також до цього процесу залучать волонтерів, місцевих жителів, громадські організації, активи промислових підприємств, які знаходяться на території Комінтернівського району. Розпочати роботу планується в березні, коли погодні умови дозволять працювати з землею та аварійними деревами.

«У парку розчистять алеї, уздовж них встановлять бордюр, в парку наведуть порядок, аби на його територію в подальшому могли зайти проектні організації та в рамках комплексних робіт скласти план подальших дій. Думаю, що в найближчі роки ми підійдемо до парку Артема з таким же розмахом, з яким ми працюємо в інших парках міста», - повідомив голова адміністрації Комінтернівського району Роман Веприцький.

Чиновник також зазначив, що жителі прилеглих до парку вулиць ініціювали питання повернення у власність міста обгородженої ділянки парку зі сторони Московського проспекту. Раніше ця ділянка була відведена під будівництво та обнесена парканом, однак вже довгий час знаходиться в запустінні.

 
Коментарі (0)