ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківська влада полегшує життя метрополітену

Харківська влада полегшує життя метрополітену

Харківські комунальники обслуговуватимуть понад 50 підземних переходів. Це звільнить "Харківський метрополітен" від "непритаманної йому діяльності".

КП «Підземне місто» в 2014 році прийме на баланс 47 пішохідних переходів метрополітену та 4 автономних підземних переходи. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

З другого кварталу 2014 року підприємство почне приймати на баланс всі підземні пішохідні переходи в місті. Крім переходів, що відносяться до станцій метрополітену, у відання комунальників потраплять підземні переходи на Сокольниках (біля авіазаводу), навпроти кінотеатру «Парк», біля цирку, а також законсервований нині перехід на станції метро «ХТЗ».

Директор КП «Підземне місто» Олександр Ганус підкреслив, що підприємство створене для обліку всіх підземних пішохідних переходів у місті, взяття їх на баланс, ремонту і подальшого обслуговування. За його інформацією, коли ці об'єкти візьмуть на баланс, буде розроблена внутрішня система взаємодії з правоохоронними органами та вироблена стратегія боротьби зі стихійною торгівлею.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у вересні 2013 року у Харкові почалося будівництво підземних переходів біля метро. Будівельні роботи планують завершити найближчим часом. 

 
Коментарі (0)