ГоловнаВибір редакціїОСББХарківським ОСББ «загоять рани»

Харківським ОСББ «загоять рани»

У цьому році під час ремонту харківських ОСББ особливу увагу приділять дахам та підвалам

У будинках ОСББ в першу чергу ремонтуватимуть покрівлі, під'їзди та підвали, повідомив, під час наради з головами ОСББ, директор департаменту житлового господарства Харківського міськради Роман Нехорошков.

«Будинки ОСББ ми розглядаємо як пріоритетні, а з тими з них, які не були охоплені ремонтом в останні роки, будемо працювати в першу чергу. Проведення ремонту - це питання основне та постійне, адже будинки складні та досить старі», - підкреслив пан Нехорошков.

Під час наради директор департаменту відзначив основні питання голів ОСББ та доручив відповідним комунальним службам та підприємствам зайнятися їх вирішенням. В основному мешканці відзначали поганий стан дахів, систем каналізації та підвалів.

Крім цього, за словами Романа Нехорошкова, комунальники продовжать роботи з благоустрою прилеглих територій - зокрема, кронуватимуть дерева, встановлюватимуть дитячі майданчики.

Такі наради з головами ОСББ проходять приблизно два рази на місяць. У них також беруть участь представники комунальних підприємств, які обслуговують будинки.

 
Коментарі (0)