ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківським будинкам-щасливчикам «підлатають» дахи

Харківським будинкам-щасливчикам «підлатають» дахи

Цього року капітальний ремонт покрівлі заплановано в 70 будинках, на що передбачено близько 14 млн грн. До кінця вересня ці роботи планується закінчити.

Фінансування поточного ремонту покрівель з бюджету міста у 2012 році збільшено майже вдвічі.

Про це сьогодні, 30 травня, повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков. Якщо торік на ці цілі було виділено 18 млн грн, то цього року - 30 млн грн. Цих коштів вистачить, щоб відремонтувати покрівлю приблизно 900 будинків, інформує прес-служба міськради.

«Звичайно, потреба в ремонті набагато більша: у нас є заявки приблизно на 4 тис. будинків. Тут, звичайно, усе залежить від фінансування, але ми намагаємося працювати з невеликим випередженням, тому що сьогодні в нас є можливість видавати підрядникам у борг матеріал з нашого муніципального покрівельного заводу і вони виконують роботи понад виділеного фінансування. За підсумками виконання бюджету в першому півріччі ми готуємо додатковий бюджетний запит на 10 млн грн, щоб відремонтувати ще близько 300 будинків. Тобто до кінця року ми вийдемо на показник 1200-1300 будинків», - зазначив Роман Нехорошков.

Він також повідомив, що цього року капітальний ремонт покрівлі заплановано в 70 будинках, на що передбачено близько 14 млн грн. До кінця вересня ці роботи планується закінчити.

 
Коментарі (0)