ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХерсон планує засвітитися на мільйони

Херсон планує засвітитися на мільйони

На капітальний ремонт систем зовнішнього освітлення міста у цьому році планують виділити 2 млн 200 тис. грн.

На капітальний ремонт систем зовнішнього освітлення міста у цьому році планують виділити 2 млн 200 тис. грн.

Про це заявив мер Херсона Володимир Сальдо під час прямого ефіру на ТРК «Скіфія».

Він повідомив, що триває реконструкція зовнішнього освітлення на Бериславському шосе, закінчений капітальний ремонт зовнішнього освітлення на вулицях Залаегерсег, Покришева, Перекопської, Карла Маркса, Кулика, Петренко. Проводиться капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення на вул. 40 років Жовтня.

Цього року капітальний ремонт систем зовнішнього освітлення, за словами мера, буде проведено на вул. Робочій і Радянській. Також розпочато ремонт і установка нових світлоточок в дворових проїздах.

«Цю роботу будемо проводити по мікрорайонах. Будуть освітлені внутрішньодворові проїзди в Шуменському, І та ІІ Таврійських мікрорайонах. Зараз проводяться роботи по освітленню дворів у Дніпровському районі - між вулицями Кулика, Перекопської, Чорноморської і Залаегерсег», - повідомив Володимир Сальдо.

Крім того, цього року вперше передбачено по 290 тис. грн. кожному з 3-х районів міста на забезпечення зовнішнього освітлення вулиць приватного сектора. Роботи планують провести на: вул. Видрігана, пр. Смольному, вул. Ладичука. вул. Шовкуненко, вул. Кременчуцької, вул. Тарана, вул. Сиваської, вул. Сакко і Ванцетті, вул. Матроської, вул. Волгоградській (від Перекопської до Д. Бєдного) (Дніпровський район); вул. Нестерова, вул. Некрасова, вул. К. Хетагурова, вул. Київській, пр. Сєдова, пр. Котельний, вул. Кримській (Суворовський район); вул. Марії Фортус, вул. Донецькій, пр. Островського, вул. Лавреньова (від Островського до Макарова) (Комсомольський район).

У Дніпровському районі буде відновлено 107 точок, в Суворовському - 112, в Комсомольському - 103.

Площа Свободи

 
Коментарі (0)