ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХерсон продовжує ремонт каналізації

Херсон продовжує ремонт каналізації

Продовжуються роботи по ліквідації аварії колектора в Херсоні. Водопостачання мешканців Дніпровського району міста здійснюється у звичайному режимі.

В Херсоні не припиняються ремонтні роботи на колекторі. Триває виконання аварійно-відновлювальних робіт спеціалізованою підрядною організацією на колекторі на перехресті вул. Шовкуненка та Чорноморської. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Херсонського міськводоканалу.

Станом на сьогодні виконана розкопка місця провалу колектора, установка кесонів і водовідвідного лотка для організованого пропуску стічних вод. Ведуться роботи з очищення від грунту замуленої ділянки колектора в напрямку від місця провалу до насосної станції.

Відповідні служби ведуть постійний контроль води з водопровідної мережі в районі аварії за бактеріологічними показниками.

Водопостачання мешканців в районі аварії здійснюється за постійною схемою, обмеження відсутні.

Нагадаємо, 9 січня у Херсоні сталася аварія на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 500 мм. На засіданні міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій аварію було визначено надзвичайною ситуацією місцевого рівня. 

 
Коментарі (0)