ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХерсон спалить у котельні 2,5 млн грн

Херсон спалить у котельні 2,5 млн грн

У Херсоні за 2,5 млн грн реконструюють котельню Таврійського мікрорайону.

КП «Херсонтеплоенерго» в 2013 році планує реконструювати Таврійську котельню, - інформіруєт «Площа Свободи».

Мета реконструкції, згідно з проектом рішення міськради Херсона, який винесений на розгляд сесії 26 лютого, - зниження шкідливих викидів від роботи котельні в навколишнє природне середовище.

Документом передбачаються виділення на реконструкцію котельні (в тому числі і на розробку проектної документації) 2,5 тис. грн з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Для порівняння, як повідомляла «Україна Комунальна», на модернізацію систем теплопостачання в минулому у Житомирі витратили понад 15 млн грн.

На ці кошти житомирянам вдалося перевести на альтернативні види палива (пелети, деревні відходи) 20 котелень бюджетної сфери, замінити застаріле котельне обладнання в 25 котелень, а також - 12 км зовнішніх теплових мереж з використанням труб в пенополеуретановой ізоляції.

Крім цього було завершено переобладнання 2 центральних теплових пунктів котельні в м. Житомирі, впроваджені 8 індивідуальних теплових пунктів у житлових будинках, модернізовано 6 пальникових пристроїв і замінено 16 одиниць енергоємного насосного обладнання.

 
Коментарі (0)