ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХерсончани стали жертвами непорозумінь водоканалу з енергетиками

Херсончани стали жертвами непорозумінь водоканалу з енергетиками

Жителі Генічеська (Херсонська область) залишилися без води внаслідок заборгованості підприємств водного господарства перед енергетиками.

Ще 5 листопада була озвучена інформація щодо планування відключення водного господарства Генічеська від електропостачання за борги перед енергетиками. На жаль, Генічеський РЕС вирішив вжити крайніх заходів і в кінці наступного дня знеструмив міські свердловини. Сьогодні мешканці населеного пункту без води.

Мер Генічеська Олександр Пінаєв зняв з себе будь-яку відповідальність з цього питання, звинувативши в ситуації, яка склалася депутатів міськради.

«Ось уже більше чотирьох місяців депутатами міської ради за вказівкою керівництва Генічеської райдержадміністрації протиправно не приймаються рішення щодо розподілу коштів для фінансування робіт та заходів, необхідних для життєзабезпечення міста», - сказано в офіційному зверненні мера до містян.

«Враховуючи зазначене, міський голова знімає з себе юридичну і моральну відповідальність за наслідки, які виникли від навмисного бездіяльності депутатів міської ради», - сказано в зверненні, підписаному Олександром Пінаєвим.

У листі Генічеського РЕС від 30 жовтня вказано, що заборгованість за спожиту електроенергію водоканалом становить 107,4 тис. грн.

Площа Свободи

 
Коментарі (0)