ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХерсонщина фінансує енергоефетивність

Херсонщина фінансує енергоефетивність

У дитсадочках Херсонщини впроваджують енергозберігаючі технології

Голова Білозерської райдержадміністрації Валерій Поддубний зустрівся з представниками іноземної компанії, яка впроваджує у нашій державі проект «Енергоефективність у секторі житлово-комунального господарства України» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Херсонської ОДА.

Про особливості проекту розповіла керівник Ірина Костромицька. За її словами компанія працює на Херсонщині з 2008 року. За її участі впроваджено проект з енергозбереження у дитячому садочку № 71 у Херсоні.

Нині компанія готова до реалізації нових проектів на території Білозерського району, а саме – в Олександрівському дитячому садочку, де впроваджуватиме пілотний проект. Серед заходів, спрямованих на покращення енергоефективності – встановлення теплового насосу (повітря-вода), який дозволить економити до 75% теплової енергії.  

Валерій Поддубний розповів представникам компанії, що у Білозерському районі вже є приклади застосування новітніх енергозберігаючих технологій (сонячні колектори у Станіславському яслах-садку), та висловив готовність районної влади до співпраці з норвежцями. 

 
Коментарі (0)