ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоХмельниччина заходилася надавати «доступне житло»

Хмельниччина заходилася надавати «доступне житло»

Станом на 2 серпня 2012 року із позичальниками вже укладено 6 договорів та видано стільки ж кредитів громадянам на загальну суму 891,3 тис. гривень

Хмельницька область приєдналася до програми здешевлення вартості іпотечного кредитування. Станом на 2 серпня 2012 року із позичальниками вже укладено 6 договорів та видано стільки ж кредитів громадянам на загальну суму 891,3 тис. гривень.

Про це Мінрегіону повідомили з управління регіонального розвитку, містобудування, архітектури та будівництва Хмельницької облдержадміністрації.

Рішеннями Міжвідомчої комісії по Хмельницькій області визначено 16 житлових будинків, в яких 438 квартир можуть бути придбані громадянами у рамках реалізації соціальної ініціативи Президента «Доступне житло».

26 липня 2012 року у Кам’янець-Подільській міській раді за участі заступника голови облдержадміністрації Л.Гураля, директора Хмельницької філії «Ощадбанку» М.Гаєцького, першого заступника Кам’янець-Подільського міського голови Г.Горшунова в присутності ЗМІ відбулось урочисте підписання перших трьох договорів з позичальниками, які виявили бажання придбати квартири у житловому будинку по вул.Пушкінський, 44-а. Ще трьома позичальниками для придбання квартир в цьому ж будинку підписано кредитні угоди з Кам"янець-Подільським відділенням «Укргазбанк».

Для надання консультацій стосовно участі у Програмі при облдержадміністрації створено інформаційно-консультаційний центр, працює «пряма телефонна лінія». Консультації також надаються у відділах обліку житла при міськвиконкомах та районних адміністраціях. Ознайомитись із умовами пільгового кредитування громадяни можуть на сайтах облдержадміністрації, райдержадміністрацій та міськвиконкомів, у громадських приймальнях, відділах обліку житла, з рекламних повідомлень по обласному радіо.

 
Коментарі (0)