ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХмельницькі дороги взяли під нагляд

Хмельницькі дороги взяли під нагляд

Дороги Хмельницького масово озброїли сучасною відеотехнікою та автоматизованою системою керування дорожнім рухом (АСКДР).

Дороги Хмельницького масово озброїли сучасною відеотехнікою та автоматизованою системою керування дорожнім рухом (АСКДР).

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Хмельницької міської ради.

Відеоспостереження ведеться на 14 основних перехрестях обласного центру, найбільша увага приділяється перетинам вулиць: Кам’янецька – Тернопільська та Львівське шосе – Тернопільська (встановлено 6 відеокамер з функцією зчитування та фіксації номерних знаків проїжджаючих автомобілів).

Також, наразі 33 перехрестя обласного центру охоплені автоматизованою системою керування дорожнім рухом (АСКДР) по вулицях Кам’янецькій, Подільській і частково по вулицях Трудовій, Свободи та Грушевського.

Автоматизована система керування дорожнім рухом дозволяє здійснювати диспетчерське та координоване керування світлофорними об’єктами, контролювати їх режим, виникнення несправностей і аварійних ситуацій.

 
Коментарі (1)
Кирилл2
26 Липня 2012 p. 09:45
чим би дитина не гралась аби не плакала - я постійно катаюсь автомобілем по Україні, десь близько по 10 областях і таких паршивих латаних-перелатаних доріг не бачу ніде, ще і даїшники в хмельницькій області одні з найголодніших. батьки кличуть мене жити в Хмельницьку, а я проїхавши по горбкам пару кілометрів уже не хочу, тошнить. РОБІТЬ ДОРОГИ!!!! досить задурювати людям голову!!!