ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХмельницькі вулиці засвітяться

Хмельницькі вулиці засвітяться

З метою підвищення енергоефективності в Хмельницькому тривають роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення.

З метою підвищення енергоефективності в Хмельницькому тривають роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення, які виконує комунальне підприємство «Міськсвітло».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Хмельницької міськради.

За словами головного інженера підприємства Володимира Волчинського капітальний ремонт мереж передбачає заміну світильників з лампами розжарювання на енергозберігаючі натрієві потужністю від 70 до 150 Вт та проводу А-25 повітряної лінії на самонесучий ізольований провід (СІП).

У першому півріччі цього року вже відремонтовано освітлення на вулицях: Старокостянтинівське шосе, Соборній (на відрізку від вул. Подільської до Прибузької), Театральній (від вул. Пушкіна до вул. Свободи), Львівське шосе (на виїзді з міста у напрямку «Катіон – с. Шаровечка»). Загалом замінено 149 світильників і понад 4 тис. м.п. проводу. На виконання цих робіт з міського бюджету виділено 232,5 тис. грн.

У липні продовжуються роботи із заміни світильників на Львівському і Старокостянтинівському шосе. Такі роботи вже виконано на вулицях Козацькій та І.Франка. Замінено 34 світильника та 1275 м.п. проводу СІП.

До кінця року заплановано відремонтувати зовнішнє освітлення на вулицях: Подільській, Пілотській, частково на Західно-Окружній (на відрізку від заводу «Катіон» до костелу святої Анни в мікрорайоні Гречани).

Також працівники КП «Міськсвітло» цьогоріч планують відремонтувати освітлення у приватному секторі, зокрема, на вулиці Руданського і Вигодовського.

 
Коментарі (0)