ГоловнаНовини ЖКГТранспортХолоди заженуть вантажівки на перехоплюючі майданчики

Холоди заженуть вантажівки на перехоплюючі майданчики

"Укравтодор" щільно готується до зимових холодів. У цьому ключі без уваги не залишаться і вантажний транспорт. У корпорації заявили, для нього підготували 25 перехоплюючих майданчики поблизу великих міст.

В Україні до зимового періоду створено 25 майданчиків поблизу великих міст для відстою вантажного транспорту під час оголошення штормових попереджень. Про це заявив заступник голови Державного агентства з управління автомобільними дорогами Олександр Харченко, - повідомляє УНН.

«Враховуючи досвід минулорічної зими, з метою недопущення заторів на основних під’їздах до обласних центрів та Києва протягом 2013 року було влаштовано 25 майданчиків для безкоштовної стоянки вантажних автомобілів, щоб не дати їм можливість зайти за несприятливих погодних умов у місто», - сказав Олександр Харченко.
Чиновник поінформував, що, зокрема, на підходах до Києва можна буде затримати 577 одиниць вантажного транспорту.

Зазначимо, що збільшення руху великовагового транспорту та збільшення інтенсивності руху на дорогах загального користування стали головними причинами інтенсивного утворення ямковості.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за інформацією «Укравтодору» загальний обсяг уражених ямами доріг загального користування склав понад 72 тис. км або більше ніж 7,5 млн кв. м.

 
Коментарі (0)