ГоловнаНовини ЖКГПолітикаЯценюк не допустить ніяких тіньових оборудок і повернення енергетичних олігархів

Яценюк не допустить ніяких тіньових оборудок і повернення енергетичних олігархів

Яценюк став на захист української економіки від енергетичних олігархів, яких він збирається в економіку не допустити. Прем'єр-міністр, на жаль, як завжди, не уточнив, про які саме олігархів йдеться: про старих або нових

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що не допустить повернення будь-яких тіньових оборудок енергетичних олігархів в українську економіку. Про це він сказав в "10 хвилинах з прем'єр-міністром".

"Однією з основ незалежності є енергетична незалежність, яку ми досягли. Тому ніяких угод і повернення енергетичних олігархів в українську економіку я не допущу", - сказав Яценюк.

Так само, за словами глави Уряду, санкції проти Російської Федерації повинні бути продовжені до того моменту, поки Україна повністю не відновить свій територіальний суверенітет.

"Жорстка політика по відношенню до держави-агресора Російської Федерації. Ніяких угод і компромісів за рахунок України. Відновлення територіальної цілісності Української держави. Повернення Донецька, Луганська і Криму", - підкреслив глава уряду.

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк заявляв, що потрібно далі виконувати підписану Угоду про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом і що уряд зробив все, щоб Європейський Союз прийняв остаточне рішення про безвізовий режим для українців.

 

 
Коментарі (0)