ГоловнаВибір редакціїПодіїЯк отримати пенсію в Укрпошті під час воєнного стану

Як отримати пенсію в Укрпошті під час воєнного стану

Укрпошта повідомила, що вчора служба розпочала доставку пенсій та субсидій для понад 3 мільйонів клієнтів по всій території України
Укрпошта повідомила, що служба розпочала доставку пенсій та субсидій для понад 3 мільйонів клієнтів по всій території України, про це розповіла пресслужба ПФУ.
 
"Починається один із найвідповідальніших та найскладніших проектів в новітній історії Укрпошти – ми починаємо доставляти пенсії та субсидії для більш ніж 3 мільйонів наших клієнтів по всій території країни", - написав генеральний директор Украпошти Ігор Смілянський у Facebook.
 
"Хтось чекає нас вдома, а хтось переїхав, та вже, можливо, нервує, як там його чи її пенсія. Але ж нервувати не треба. Де б ви не були (звісно, якщо це на території України), Укрпошта зробить все, щоб доставити вам вашу пенсію та субсидії. А якщо ви не є клієнтом Укрпошти, а отримуєте пенсію в банку, але не можете дістатися до банкомату чи звичного банківського відділення – ми теж подбали про вас", - додав очільник Укрпошти.
 
Якщо ви отримували пенсії та субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, про що ми будемо тримати вас в курсі, але виплати обов’язково будуть.
 
 

Розклад та дні доставки будуть визначатися з врахуванням поточного стану бойових дій, щоб зберегти здоров’я працівників та клієнтів служби.  

 
Коментарі (0)