ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЯкості прибирання снігу у Запоріжжі поставили оцінку

Якості прибирання снігу у Запоріжжі поставили оцінку

У Запоріжжі якість прибирання міста, зокрема від снігу, вийшов перевіряти міський голова і залишився задоволеним.

Запорізький міський голова в рамках програми «Чисте місто» інспектував Жовтневий і Комунарський райони. Особлива увага приділялася якості прибирання снігу, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Запорізької міської ради.

«Хочу відзначити, що роботи йдуть інтенсивно, всі дороги прочищені, - заявив Олександр Сін. - Я звернув увагу глави Жовтневой адміністрації на необхідність прибирання приватного сектора. Потрібно посилити роботу з очищення та посипання тротуарів із залученням важкої техніки. У цілому району ставлю тверду четвірку».

Міський голова також обговорив з керівництвом Жовтневого району ряд проблемних питань. Зокрема доручив інспекції з благоустрою звернути увагу на недобудовані об'єкти, які перебувають у занедбаному стані, і зобов'язати їх власників привести будівлі до ладу.

Задоволений міський голова і якістю робіт у Комунарському районі. Зокрема зазначивши, що практично всі купи опалого листя прибрані.

«Це дуже хороший результат, - заявив Александ Сін. - Із зауважень я виділив би те, що закріплені території, прилеглі до входів у магазини та офіси, чистяться тільки до тротуару. Я доручив голові райадміністрації закріпити за власниками для прибирання і ту частину тротуару, який йде уздовж дороги».

Крім того, міський голова розпорядився у найкоротший час привести до ладу кінотеатр «Космос».

 
Коментарі (0)