ГоловнаВибір редакціїГазопостачанняЯнукович прибере усі перешкоди на шляху LNG-терміналу

Янукович прибере усі перешкоди на шляху LNG-терміналу

Віктор Янукович заявив, що випадок з підписанням угоди про співпрацю щодо будівництва LNG-терміналу з іспанською компанією Gas Natural Fenosa має бути розслідуваним

За словами Президента, жодні технічні труднощі не повинні завадити реалізації даного проекту.

«Ми розуміємо, що на цьому шляху нас очікують перешкоди. Але ніякі технічні неув'язки нас не зупинять. Проект LNG-терміналу повинен бути реалізований. Випадок з сумнівним підписанням документа повинен бути розслідуваний і зроблені конкретні висновки», - зазначив Віктор Янукович.

Нагадаємо, що після підписання скандальної угоди, Кабінетом Міністрів було створено спеціальну комісію, яка мала розслідувати усі обставини даного інциденту. Про це зокрема повідомляв глава Державної служби з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський.

«Комісія вивчить всі нюанси: як підписували, чому, як перевіряли представників іспанської компанії. А потім поставить питання і про відповідальність цих чиновників», - зазначав Михайло Бродський.

Водночас Віктор Янукович підкреслив, що Україна не має іншої альтернативи окрім будівництва LNG-термінала.

«Цей проект покликаний забезпечити реальну енергетичну незалежність України. Це відповідальне і складне завдання, яке стоїть сьогодні перед урядом», - підсумував Президент.

За матеріалами: Комсомольская Правда

 
Коментарі (0)