ГоловнаКомунальний кодексАналітика Єдиний закон ЖКГ: Обговорення триває

Єдиний закон ЖКГ: Обговорення триває

Пропонуємо ознайомитись з презентаціями, в яких систематизовано підходи до створення проекту єдиного Кодексу ЖКГ

Розробники проекту єдиного закону (Інститут соціально-економічних стратегій), яким пропонується врегулювати правовідносини представників галузі ЖКГ, підготувати презентації, що дозволяють чіткіше зрозуміти суть ініціативи. У документах представлені результати наради розробників і чиновників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, що проходила 8 лютого, а також схема взаємодії всіх суб'єктів галузі після внесення змін до законодавства.

Презентації були представлені президентом Інституту соціально-економічних стратегій Іриною Запатріною у ході всеукраїнської конференції "Реформування ЖКГ: від кращих практик - до спільних дій", яка проходила 20-21 березня в Києві. Інформаційним партнером заходу є ІА "Україна Комунальна" 

Документ 1

Документ 2

 
Коментарі (1)
Гудвин Бугров
25 Березня 2013 p. 20:41
Кажется, что отношение к попыткам "врегулювати правовідносини представників галузі ЖКГ" в "Єдининому законі ЖКГ", высказал еще в 1854 году (когда ЖКХ и в помине не было) Козьма Прутков, в своих "Плодах раздумья" и сформулировал их в окончательном афоризме - "Опять скажу: никто не обнимет необъятного!"