ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЕкологи хочуть перевірити будівництво Керченського мосту

Екологи хочуть перевірити будівництво Керченського мосту

Екологи зацікавилися будівництвом Керченського мосту. Проект передбачає неймовірне техногенне навантаження на природу, тому без ретельної експертизи починати будівництво просто неможна.

Російські екологи планують перевірити будівництво Керченського мосту. Тому екологічна партія «Зелені» буде наполягати на проведенні ретельного екологічної експертизи проекту будівництва транспортного переходу. Про це «Крыминформу» повідомив голова партії Анатолій Панфілов.

«Це грандіозний проект з'єднання Криму з материковою частиною Росії, який є знаковим історичним як для кримчан, так і для всіх росіян», - зазначив пан Панфілов.
 
У той же час, він вважає, що не варто забувати про техногенного навантаження на навколишнє середовище. «Без ретельної експертизи починати будівництво просто не можна, і ми будемо наполягати на її проведення», - підкреслив пан Панфілов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Федеральній антимонопольній службі планують втрутитися в будівництво Керченського мосту, так як, на їхню думку, уряду РФ слід було б провести конкурс на реалізацію проекту, а не віддавати будівництво одному підрядчику.
 
Коментарі (0)