ГоловнаНовини ЖКГПодіїЕкс-голова Обухівської РДА засуджено за махінації пов'язані з землею

Екс-голова Обухівської РДА засуджено за махінації пов'язані з землею

Екс-голова Обухівської РДА та його екс-перший заступник засуджено до чотирьох років позбавлення волі за махінації, пов'язані з землею
Екс-голова Обухівської РДА та його екс-перший заступник засуджено до чотирьох років позбавлення волі за махінації, пов'язані з землею, про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook. 
 
Чотири роки за ґратами отримали в суді екс-керівник Обухівської РДА та його перший заступник за дерибан земель і островів Київської обл. на загальну суму 119 млн гривень, - заявив глава Генпрокуратури. 
 
Як повідомляють у прес-службі відомства, у 2004 році екс-голова Обухівської РДА надав в оренду на 49 років два острови загальною площею понад 10 га В 2008 році він також надав дозвіл на передачу у власність 19-ти громадянам для ведення приватного сільського господарства ділянки землі з двох островів в акваторії Канівського водосховища, загальною площею 37 га. 

Також в 2008 році екс-голова Обухівської РДА передав 14 громадянам земельні ділянки, площа яких склала 1,68 га, для індивідуального садівництва. 

 
Коментарі (0)