ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЕксчиновника Київської ОДА засудили за отримання хабаря

Ексчиновника Київської ОДА засудили за отримання хабаря

Колишніх заступника голови та начальника управління Київської обласної державної адміністрації визнано винними у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди

 

Колишніх заступника голови та начальника управління Київської обласної державної адміністрації визнано винними у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Прокурори у суді довели, що з серпня по вересень 2016 року колишні посадовці Київської обласної державної адміністрації вимагали та одержали 200 тис грн неправомірної вигоди від виконувача обов’язків директора Департаменту Київської облдержадміністрації. За ці кошти вони обіцяли вирішити питання щодо її звільнення у зв’язку з переведенням на інше місце роботи.

Їх засуджено до 5 років 6 місяців та 5 років позбавлення волі відповідно. Також обох вироком суду позбавлено права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 2 та 1 рік відповідно із конфіскацією половини майна.

 

 

 
Коментарі (0)