ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЕнергоефективність столичних будинків можна перевірити через інтернет

Енергоефективність столичних будинків можна перевірити через інтернет

Для мешканців Києва запустили спеціалізований портал, на якому розміщена інформація про енергоефективність та середні обсяги споживання теплової енергії окремими будинками

 

Для мешканців Києва запустили спеціалізований портал, на якому розміщена інформація про енергоефективність та середні обсяги споживання теплової енергії окремими будинками.

Мова йде про портал “Тепло”, на якому побутові користувачі можуть дізнатися інформацію про енергоефективність та середні обсяги споживання теплової енергії окремими будинками.

Про це повідомляє прес-служба “Київтеплоенерго”.

За допомогою цього сайту користувачі можуть розібратися, що саме впливає на розмір нарахувань за опалення в холодну пору року. Також на порталі є поради споживачам, як зберегти тепло у власному будинку чи квартирі.

 Користування сайтом достатньо просте. У пошуковому рядку потрібно ввести адресу будинку, що вас цікавить. Після набору кількох літер спливає підказка з адресами. Після введення адреси з’являється фрагмент карти Києва з позначеним у запиті будинком, а разом із нею – маса інформації: загальна площа будинку, житлова та нежитлова площа будинку, хто є балансоутримувачем будинку, джерело теплопостачання та ін.

У базі даних, як зазначають у “Київтеплоенерго”, зареєстровано понад 9 тисяч багатоквартирних будинків.

 

 

 
Коментарі (0)