ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЄвро-2012 у Харкові під загрозою зриву...

Євро-2012 у Харкові під загрозою зриву...

Стихія повалила десятки дерев та пошкодила будівлі - позривала покрівлі. Подекуди поривчастий вітер пообривав дроти електропередач.

Від негоди потерпає Харків - містом пронісся потужний буревій. Стихія повалила десятки дерев та пошкодила будівлі - позривала покрівлі. Подекуди поривчастий вітер пообривав дроти електропередач. А в приватному секторі - МНСники зафіксували пожежу через коротке замикання. Через негоду - довелося навіть закрити фан-зону міста. Запланований там концерт перенесли на суботу. Наслідки стихії нині ліквідовують комунальники. 

Трагічний випадок, пов’язаний з розрядом блискавки, стався о 15:30 у Печенізькому районі. На момент, коли почався дощ чоловік пас корів на луці неподалік села Новокомсомольське.  

Також негода спричинила ряд пожеж. Перша сталася у Харкові в приватному будинку на вул. Жовтневої Революції, 217. Зі слів очевидців внаслідок попадання розряду блискавки у дерево, в результаті цього сталося коротке замкнення, що в свою чергу спричинило займання газу та конструкцій даху будинку.

Площа пожежі склала близько 1 кв.м. Постраждалих, на щастя, немає.

Друга пожежа трапилась також у Харкові на вул. Балканській, 20. Горів дах та горищне приміщення приватного житлового будинку на площі 60 кв.м. 

Сусід на власні очі бачив момент попадання блискавки в дах будинку. Він і викликав рятувальників. Господарів вдома не було. В гасінні пожежі брало участь 5 підрозділів МНС, котрі ліквідували її о 17:39. Половина даху та внутрішні приміщення будинку були врятовані.

Також грозовий розряд потрапив у сінник на приватному подвір’ї на вул. Молодіжній, 108 у селі Караїчне Вовчанського району. В сіннику зберігалось 4 т сіна. Площа пожежі склала 42 кв.м. Районний підрозділ МНС ліквідував пожежу о 18:40. Житловий будинок не постраждав. 

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)