ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЄвро-2012 зіпсує Харкову повітря

Євро-2012 зіпсує Харкову повітря

Фан-зона на пл. Свободи живитиметься як від постійного енергозабезпечення, так і від дизельних генераторів

Фан-зона на пл. Свободи живитиметься як від постійного енергозабезпечення, так і від дизельних генераторів.

Про це 26 квітня у прес-центрі Харківської міської ради повідомив керівник проекту «Офіційна фан-зона 2012 року» в Харкові Сергій Харьков, інформує прес-служба міськради.

«На сьогодні в нас є чотири партнери, які дадуть частину своїх потужностей. Але як би не склалося з постійним підключенням, навіть якщо ми знайдемо потрібні потужності, генератори будуть у будь-якому випадку, оскільки фан-зона - це культурно-стратегічний об'єкт. Тут не можуть згаснути екрани, що б не сталося. Екрани, освітлення - усе працюватиме, фан-зона буде жити. Тому енергозабезпечення буде як постійне, так і генераторне», - зазначив керівник проекту.

За словами Сергія Харькова, для резервного забезпечення фан-зони буде потрібно два генератори. Він також повідомив, що оператор фан-зони пропонував керівництву готелю «Kharkiv Palace» викупити в них надлишки електроенергії, але йому відмовили.

Заступник  міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту і підготовки Євро-2012 з футболу Олександр Попов уточнив, що за договором місто повинно було забезпечити технічні умови з підключення всього обладнання, яке буде у фан-зоні.

«Місто забезпечило відповідні технічні умови. Що стосується відносин оператора фан-зони з постачальниками електроенергії - вони зараз на стадії остаточного вирішення», - повідомив Олександр Попов.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)