ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЄврокомісія чекає на подорожчання газу в Україні

Єврокомісія чекає на подорожчання газу в Україні

Європа чекає на підвищення тарифів на газ для українських споживачів. В Єврокомісії зауважують, що це забезпечить продовження виконання макрофінансової програми кредитування України.

Єврокомісія очікує підняття цін на природний газ для населення в Україні. Про це повідомив офіційний представник Єврокомісії, передає «Укрінформ».

«Ми очікуємо, що в Україні відбудеться підвищення ціни на газ для споживачів. Але це вже справа уряду - як, за яким графіком втілити це рішення у життя», - сказав представник Єврокомісії.

Він також наголосив, що підвищення тарифів на енергоносії для українського населення є однією з домовленостей, яка була досягнута між МВФ та українським урядом. На думку представника Єврокомісії – це забезпечить виконання умов щодо продовження реалізації макрофінансової програми кредитування.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, у першому кварталі 2015 року перегляне ціни на природний газ. Відповідна норма закріплена законом про державний бюджет на 2015 рік.

 
Коментарі (0)