ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКабмін «додасть газу» доступному житлу

Кабмін «додасть газу» доступному житлу

Перед Урядом поставлено завдання спільно з банківським сектором розробити широкі програми пільгового кредитування для молоді, а також - прискорити реалізацію Державної програми «Доступне житло».

Президент України Віктор Янукович доручив Уряду прискорити реалізацію Державної програми «Доступне житло», а також - розвивати індивідуальне житлове будівництво для молодих сімей у сільській місцевості. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Глави Держави.

«Закликаю Уряд спільно з банківським сектором розробити широкі програми пільгового кредитування для молоді», - підкреслив Віктор Янукович.

Крім того, на переконання Президента, з метою поліпшення житлових умов студентів необхідно розробити Державну програму «Студентський та учнівський гуртожиток», яка має передбачити не лише реконструкцію, а й будівництво нових сучасних гуртожитків.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  на 2013 рік у бюджеті передбачено близько 750 млн грн на потреби проекту «Доступне житло», так як галузь нарощує темпи роботи. За перше півріччя в житловому секторі вдалося забезпечити приріст на рівні 6,6%.

Окрім того,  Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розробляє програму для будівництва малосімейок, зокрема - для студентів та аспірантів.

 
Коментарі (0)