ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКабмін продовжив дію надзвичайних заходів в електроенергетиці

Кабмін продовжив дію надзвичайних заходів в електроенергетиці

Уряд продовжив ще на місяць термін дії тимчасових надзвичайних заходів на ринку електроенергетики. Це, на думку чиновників, забезпечить надійну роботу об'єднаної енергетичної системи.

Кабінет міністрів продовжив ще на місяць термін дії тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії. Відповідне розпорядження №124-р від 25 лютого опубліковано на офіційному сайті уряду.

Відповідно до документу, КМУ продовжив раніше передбачені розпорядженням №36 від 14 січня заходи, спрямовані на подолання наслідків тривалого порушення нормальної роботи ринку електричної енергії.
 
Розпорядження №36 передбачало, що надзвичайні заходи вводяться з метою забезпечення надійної й стабільної роботи об'єднаної енергетичної системи України, запобігання аварійним ситуаціям і ушкодженню електроенергетичних установок, їх елементів і споруд.
 
Нагадаємо, вперше Кабмін ввів тимчасові надзвичайні заходи на ринку електроенергії у серпні 2014 року. Вони тривали місяць. Відтоді застосування відповідних заходів продовжувалося ще на місяць.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міненерго обіцяє відновити електропостачання у зоні АТО. Крім цього, уряд щоденно доручає відомству проводити необхідні роботи на лініях електропередач цих територій.
 
Коментарі (0)